10 jul 2014

Theatergroep Sonja

NFP ondersteund al jaren Theatergroep Sonja

TG Sonja en NFP Photography zijn al jaren onafscheidelijk met elkaar verbonden.

Sinds 2007 maakt TG Sonja aantrekkelijk en herkenbaar teksttoneel dat mensen verbindt, aanzet tot reflectie en nieuwe inzichten biedt aan de hand van verhalen.

In rauwe, ontroerende, herkenbare en fantasierijke voorstellingen vertelt TG Sonja het verhaal over de eeuwige zoektocht van mensen naar houvast. Hierbij koppelen zij persoonlijke thema's aan sociaal-maatschappelijke vraagstukken en maken taboes bespreekbaar.

Zonder te moraliseren beiden ze het publiek stof tot nadenken. Soms in opdracht soms op eigen initiatief. Het artistieke kernteam bestaat uit Jori Hermsen (regisseur, artistiek leider en producent), Annemarie Slotboom (schrijfster), Jessica Zeylmaker (actrice) en Martijn van der Veen (acteur).

Wordt vriend van TG Sonja!

Voor meer informatie zie http://www.tgsonja.nl/vrienden.php


Lees meer
10 jul 2014

Prachtig fotoproject de Limieten

Prachtig fotoproject de Limieten

Naast opdracht fotografie begeleidt NFP Photography ook fotoprojecten.

Joke Hardeman heeft voor de Limieten in Huizen ter gelegenheid van hun jubileum een fototentoonstelling samengesteld. Fotografen uit verschillende disciplines, reclame-, landschap-, en nieuwsfotografie, hebben een jaar lang de Limieten in beeld gebracht met als resultaat prachtige blow-ups tussen de volwassen bomen ( één van hun specialiteiten) op de locatie aan de Naarderstraat 298a in Huizen.

De Limieten staat in binnen- en buitenland bekend om het kweken van grote en volwassen bomen, daarnaast ontwerpen zij bijzondere tuinen.

Inmiddels is de tentoonstelling weg maar is  een bezoek aan de Limieten meer dan de moeite waard! Laat u verleiden!


Lees meer
10 jul 2014

Trots op deze website!

NFP fotografeerde de advocaten van AD Advocaten in Amsterdam. Ze hadden er niet zo zin in, de advocaten. Hadden slechte ervaring met fotografie.

Maar wat ging het goed, en wat zijn de resultaten prachtig. Opdrachtgever voor NFP was Jong & Klasse. Het idee is van hen en zij begeleidden de fotografie. NFP en Jong & Klasse zijn al jaren trouwe samenwerkingspartners.


Lees meer
10 jul 2014

Utrechtse Zandpad heeft nieuwe bewoners

Ganzen nieuwe bewoners Zandpad Utrecht

Deze ganzen zijn  de nieuwe bewoners van het Zandpad in Utrecht.

Voorlopig zijn de bewoners van het Zandpad verdwenen.

De Gemeente Utrecht heeft hiertoe besloten


Lees meer